04/12/2018 04/12/2018 Περιβεβλημένος τον εόρτιο στολισμό επί τη ιερά μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, ο ομώνυμος ενοριακός ναός στον προσφυγικό Συνοικισμό Παραλιμνίου, υποδέχθηκε το πρωί της Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπισκοπο Καττάρων κ. Μακάριο (Επιτρόπο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο Κατάρ), ο οποίος χοροστάτησε της ακολουθίας του Όρθρου και προεξήρχε της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας. Παρέστησαν...
04 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:07

Στο Παραλίμνι ο Σεβ. Αρχιεπ. Καττάρων κ. Μακάριος

Διαδώστε:
Στο Παραλίμνι ο Σεβ. Αρχιεπ. Καττάρων κ. Μακάριος

Περιβεβλημένος τον εόρτιο στολισμό επί τη ιερά μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, ο ομώνυμος ενοριακός ναός στον προσφυγικό Συνοικισμό Παραλιμνίου, υποδέχθηκε το πρωί της Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπισκοπο Καττάρων κ. Μακάριο (Επιτρόπο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο Κατάρ), ο οποίος χοροστάτησε της ακολουθίας του Όρθρου και προεξήρχε της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας. Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι οι Πανιερώτατοι Μητροπολίτες Βόστρων κ. Τιμόθεος, Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο και Κωνσταντίας- Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.

Στη Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος επίσης ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αυγουστίνος Καράς, το ιερατείο της πόλεως και οι Διάκονοι της Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων