31/10/2018 31/10/2018 Δείτε φωτογραφίες από το θεατρικό έργο «Ρούπελ, το οχυρό που δεν έπεσε», το οποίο παρουσίασαν οι Χαρούμενοι Αγωνιστές Λευκωσίας. Οι Ορθόδοξες Χριστιανικές Ομάδες των Χαρουμένων Αγωνιστών για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου και οι ομάδες των Χελιδονιών για τα παιδιά του Δημοτικού, προσφέρουν ήδη από δεκαετίες μέσα στους κόλπους της Εκκλησίας μας, υπό την πνευματική καθοδήγηση της Αδελφότητας Θεολόγων «ο Σωτήρ», σε πολλές περιοχές...
31 Οκτωβρίου, 2018 - 18:49
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2018 - 19:07

Χαρούμενοι Αγωνιστές Λευκωσίας: Θεατρικές φωτοστιγμές

Διαδώστε:
Χαρούμενοι Αγωνιστές Λευκωσίας: Θεατρικές φωτοστιγμές

Δείτε φωτογραφίες από το θεατρικό έργο «Ρούπελ, το οχυρό που δεν έπεσε», το οποίο παρουσίασαν οι Χαρούμενοι Αγωνιστές Λευκωσίας. Οι Ορθόδοξες Χριστιανικές Ομάδες των Χαρουμένων Αγωνιστών για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου και οι ομάδες των Χελιδονιών για τα παιδιά του Δημοτικού, προσφέρουν ήδη από δεκαετίες μέσα στους κόλπους της Εκκλησίας μας, υπό την πνευματική καθοδήγηση της Αδελφότητας Θεολόγων «ο Σωτήρ», σε πολλές περιοχές των Αθηνών και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, πλούσιες ευκαιρίες ορθοδόξου κατηχήσεως και ζωής.

 

 

 

ΠΗΓΗ: agonistes.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων