21/12/2023 21/12/2023 Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος απηύθυνε πρόσκληση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, προς τα μέλη των Εκκλησιαστικών Επιτροπών, οι Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες, καθώς και οι Πρόεδροι των οργανωμένων συνόλων των κατεχομένων ενοριών της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας να προσέλθουν στην 10η Σύναξη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, την Κυριακή,...
21 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:04
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2023 - 14:36

10η Σύναξη των Εκκλησιαστικών Επιτροπών της κατεχόμενης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας

Διαδώστε:
10η Σύναξη των Εκκλησιαστικών Επιτροπών της κατεχόμενης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος απηύθυνε πρόσκληση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, προς τα μέλη των Εκκλησιαστικών Επιτροπών, οι Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες, καθώς και οι Πρόεδροι των οργανωμένων συνόλων των κατεχομένων ενοριών της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας να προσέλθουν στην 10η Σύναξη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024, το πρωί.

Θα τελεστούν μνημόσυνα όλων των τεθνεώτων κληρικών και Εκκλησιαστικών επιτρόπων των κατεχόμενων ενοριών της Αρχιεπισκοπικής περιφέρειας. Ιδιαίτερα όλων εκείνων που αναπαύθηκαν στην προσφυγιά με τον πόθο της επιστροφής.

Της Θείας Λειτουργίας και του Μνημοσύνου θα προστεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η τελετή της κοπής της παραδοσιακής Βασιλόπιττας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων