08/03/2019 08/03/2019 Δέκα τόνους αλεύρι και άλλους τόσους πλιγούρι παρέδωσε σήμερα αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Σιτοπαραγωγών, στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο για τις ανάγκες ενδεών αδελφών μας που στηρίζονται από την Εκκλησία Κύπρου. Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου έφθασαν από το πρωί τα φορτηγά αυτοκίνητα των εταιρειών – δωρητών, τα οποία παρέδωσαν τις δωρεές τους για τις Μητροπόλεις...
08 Μαρτίου, 2019 - 11:57

20 τόνοι αλεύρι και πλιγούρι για το τραπέζι της Τυρινής των δυσπραγούντων

Διαδώστε:
20 τόνοι αλεύρι και πλιγούρι για το τραπέζι της Τυρινής των δυσπραγούντων

Δέκα τόνους αλεύρι και άλλους τόσους πλιγούρι παρέδωσε σήμερα αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Σιτοπαραγωγών, στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο για τις ανάγκες ενδεών αδελφών μας που στηρίζονται από την Εκκλησία Κύπρου.

Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου έφθασαν από το πρωί τα φορτηγά αυτοκίνητα των εταιρειών – δωρητών, τα οποία παρέδωσαν τις δωρεές τους για τις Μητροπόλεις της επαρχίας Λευκωσίας, ήτοι την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και τις Μητροπόλεις Κηρυνείας, Μόρφου, Κύκκου και Τηλλυρίας, Ταμασού και Ορεινής και Τριμυθούντος, οι οποίες απέστειλαν εκπροσώπους για την παραλαβή της αναλογούσης ποσότητας αλευριού και πλιγουριού.

Επίσης, εκπρόσωποι των ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου κατέφθασαν στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο και παρέλαβαν ποσότητα από τη δωρεά για να διανεμηθεί στους ενδεείς ενορίτες τους αυτές τις μέρες.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Κυριάκος Καϊλάς, οι τρεις εταιρείες ΜΙΤΣΙΔΗΣ ΛΤΔ, Μύλοι ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΚΗ και η Εταιρεία LISKO FAMELISCO συνεχίζουν την παράδοση που έχει ήδη καθιερωθεί με την προσφορά προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου αφού ευχαρίστησε τους σιτοπαραγωγούς τόνισε ότι πρόκειται για μία ευγενική χειρονομία δηλωτική της γνήσιας και έμπρακτης αγάπης προς τους έχοντας ανάγκη αδελφούς μας και συμπλήρωσε ότι η Εκκλησία Κύπρου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των πασχόντων.

«Η Εκκλησία πάντοτε διαχρονικά εκφράζει την προσφορά και την αγάπη της ιδιαίτερα προς τους πάσχοντες αδελφούς μας και προς όλους ιδιαίτερα αυτές τις μέρες», είπε ο Αρχιεπίσκοπος και κάλεσε τους πολίτες που έχουν την δυνατότητα να στηρίζουν τέτοιου είδους έργα να το πράττουν.

Τέλος, σε ερώτηση του Προέδρου της Οργάνωσης για το θέμα της υγείας του, δήλωσε ότι πλέον έχει ξεπεράσει πλήρως το θέμα του καρκίνου που τον απασχόλησε τους τελευταίους μήνες χάρη στις προσευχές όλου του κόσμου και πολύ σύντομα θα προχωρήσει και στην αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του ποδιού του, το οποίο τον δυσκολεύει τα τελευταία χρόνια, αφού όπως του επισήμαναν ειδικοί ιατροί, πρόκειται περί μιας συνοπτικής διαδικασίας η οποία θα του αποκαταστήσει τη λειτουργία του ποδιού του σε πολύ σημαντικό βαθμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων