01/12/2021 01/12/2021 Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου μηνός Δεκεμβρίου, τελέστηκε σήμερα το πρωί (Τετάρτης 1ης Δεκεμβρίου 2021) στο γραφείο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου ο μηνιαίος αγιασμός παρουσία του Μακαριωτάτου, των Επισκόπων Νεαπόλεως κ. Πορφυρίου και Νιτρίας κ. Νικοδήμου και των λοιπών κληρικών και λαϊκών υπαλλήλων τής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου. Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκομένους, ο Μακαριώτατος...
01 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2021 - 10:53

Αγιασμός Δεκεμβρίου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Διαδώστε:
Αγιασμός Δεκεμβρίου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου μηνός Δεκεμβρίου, τελέστηκε σήμερα το πρωί (Τετάρτης 1ης Δεκεμβρίου 2021) στο γραφείο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου ο μηνιαίος αγιασμός παρουσία του Μακαριωτάτου, των Επισκόπων Νεαπόλεως κ. Πορφυρίου και Νιτρίας κ. Νικοδήμου και των λοιπών κληρικών και λαϊκών υπαλλήλων τής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκομένους, ο Μακαριώτατος ευχήθηκε κάθε ευλογία από τον Θεό, υγεία και ευτυχία στον καθένα προσωπικά και στις οικογένειές τους. Ακολούθησε κέρασμα προς όλους τους παρευρισκομένους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων