04/07/2022 04/07/2022 Με την ευκαιρία τής έλευσης τού νέου μηνός Ιουλίου, τελέστηκε ο μηνιαίος αγιασμός, το πρωί τής Δευτέρας 4 Ιουλίου 2022, στο γραφείο τού Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, στην παρουσία τού ίδιου τού Μακαριωτάτου, των ενδημούντων στην Ιερά Αρχιεπισκοπή και των λοιπών κληρικών και λαϊκών υπαλλήλων τής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου. Τον αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος τής Ιεράς...
04 Ιουλίου, 2022 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2022 - 12:02

Αγιασμός για το προσωπικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου

Διαδώστε:
Αγιασμός για το προσωπικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου

Με την ευκαιρία τής έλευσης τού νέου μηνός Ιουλίου, τελέστηκε ο μηνιαίος αγιασμός, το πρωί τής Δευτέρας 4 Ιουλίου 2022, στο γραφείο τού Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, στην παρουσία τού ίδιου τού Μακαριωτάτου, των ενδημούντων στην Ιερά Αρχιεπισκοπή και των λοιπών κληρικών και λαϊκών υπαλλήλων τής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος τής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Ιωάννης Ιωάννου.

Απευθυνόμενος προς τους υπαλλήλους της Αρχιεπισκοπής, ο Μακαριώτατος ευχήθηκε κάθε ευλογία από τον Θεό στον καθένα προσωπικά και στις οικογένειές τους, όπως επίσης να διέλθουν τον ήδη αρξάμενο μήνα με υγεία, με ανανεωμένες τις δυνάμεις, ώστε να είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς τους συνανθρώπους μας, δίνοντας πάντοτε τον καλύτερο εαυτό τους.

Τέλος, παρατέθηκε κέρασμα προς όλους τους παρευρισκομένους.

Φωτογραφίες: Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων