08/11/2022 08/11/2022 Βιβλίο συλλυπητηρίων άνοιξε σήμερα στις 10 το πρωί στο Γραφείο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β΄ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, το οποίο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις αποφάσεις της χθεσινής έκτακτης συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου, η σορός του Αρχιεπισκόπου θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα...
08 Νοεμβρίου, 2022 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2022 - 11:08

Άνοιξε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο

Διαδώστε:
Άνοιξε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο

Βιβλίο συλλυπητηρίων άνοιξε σήμερα στις 10 το πρωί στο Γραφείο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β΄ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, το οποίο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της χθεσινής έκτακτης συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου, η σορός του Αρχιεπισκόπου θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στην Αρχιεπισκοπή από την Πέμπτη ως το πρωί του Σαββάτου, πριν από την κηδεία, η οποία θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης:

Εθνικό και εκκλησιαστικό πένθος στην Κύπρο για τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β’

Φωτογραφίες: sigmalive.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων