30/07/2019 30/07/2019 Από την Ιερά Βασιλική του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στην Κυπερούντα, ανακοινώνεται ότι ο ιερός ναός παραμένει ανοικτός καθημερινά, καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, από τις 9πμ. μέχρι και τις 6μμ., για διευκόλυνση των ευλαβών προσκυνητών και περιηγητών της περιοχής Τροόδους. Παρατίθεται προς τούτο για προσκύνηση, το χαριτόβρυτο λείψανο του Οσιοτάτου Αγίου Αρσενίου του...
30 Ιουλίου, 2019 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2019 - 18:35

Ανοικτή καθημερινά η Ιερά Βασιλική του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στην Κυπερούντα

Διαδώστε:
Ανοικτή καθημερινά η Ιερά Βασιλική του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στην Κυπερούντα

Από την Ιερά Βασιλική του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στην Κυπερούντα, ανακοινώνεται ότι ο ιερός ναός παραμένει ανοικτός καθημερινά, καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, από τις 9πμ. μέχρι και τις 6μμ., για διευκόλυνση των ευλαβών προσκυνητών και περιηγητών της περιοχής Τροόδους.

Παρατίθεται προς τούτο για προσκύνηση, το χαριτόβρυτο λείψανο του Οσιοτάτου Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου, που θησαυρίζεται στον Ναό. Για τον ίδιο λόγο παραμένουν ανοικτές οι αρχαίες Εκκλησίες της Κοινότητας, Αγίας Μαρίνας και Τιμίου Σταυρού καθώς και τα Μουσεία Αγώνος και Φυσικής Ιστορίας.

 

ΦΩΤΟ: CyprusAlive

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων