30/05/2019 30/05/2019 Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή 31 Μαϊου 2019 στον υπαίθριο χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής. Αναλυτικά η πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως:    Α.Π. ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας σάς προσκαλεί στα αποκαλυπτήρια του μνημείου του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου...
30 Μαΐου, 2019 - 9:32

Αποκαλυπτήρια μνημείου για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο

Διαδώστε:
Αποκαλυπτήρια μνημείου για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο

Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή 31 Μαϊου 2019 στον υπαίθριο χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.

Αναλυτικά η πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως:   

Α.Π. ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας σάς προσκαλεί στα αποκαλυπτήρια του μνημείου του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και στα εγκαίνια της υπαίθριας έκθεσης Βυζαντινής και Κυπριακής Ιστορίας, που θα πραγματοποιηθούν στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, στις 31 Μαΐου 2019 και ώρα 7:00μ.μ.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση για τους μάρτυρες της Αλώσεως. Επίσης θα τιμηθεί ο ευπατρίδης και εκλεκτό τέκνο της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου εκ Μιτσερού, για τη μεγάλη προσφορά του στον Ελληνικό Πολιτισμό, με την υψίστη τιμή της Μητροπόλεως, το μετάλλιο του Αγίου Ηρακλειδίου. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ρωμηοσύνη», με τίτλο: «Με τον βοριά και τον νοτιά της Ρωμηοσύνης».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων