04/05/2020 04/05/2020 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Αρχιεπίσκοπος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι κατά την προσέλευση των πιστών στους Ναούς, η Εκκλησία της Κύπρου θα μεριμνήσει για την αυστηρή εφαρμογή των σχετικών μέτρων και των πρωτοκόλλων...
04 Μαΐου, 2020 - 21:26
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2020 - 21:29

Αρχιεπ. Κύπρου: “Η Εκκλησία θα μεριμνήσει για την εφαρμογή των μέτρων”

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Κύπρου: “Η Εκκλησία θα μεριμνήσει για την εφαρμογή των μέτρων”

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Αρχιεπίσκοπος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι κατά την προσέλευση των πιστών στους Ναούς, η Εκκλησία της Κύπρου θα μεριμνήσει για την αυστηρή εφαρμογή των σχετικών μέτρων και των πρωτοκόλλων υγειονομικής συμπεριφοράς που καθόρισε το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων