29/11/2022 29/11/2022 Η Εκκλησία της Κύπρου, προκειμένου να είναι σε θέση να διεξαγάγει έγκυρα και έγκαιρα τις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές, ενημέρωσε, δια του Γενικού Εφόρου των Αρχιεπισκοπικών Εκλογών κ. Γιάννη Χαριλάου, κάθε ενδιαφερόμενο Κύπριο πολίτη, άνω των δεκαοκτώ ετών, Χριστιανό Ορθόδοξο και ο οποίος δεν είναι εγγεγραμμένος στον Εκλογικό Κατάλογο της Πολιτείας και επιθυμεί να εγγραφεί στους...
29 Νοεμβρίου, 2022 - 13:03

Αρχιεπισκοπικές εκλογές: Νέες εγγραφές Κυπρίων πολιτών ηλικίας άνω των 18 ετών

Διαδώστε:
Αρχιεπισκοπικές εκλογές: Νέες εγγραφές Κυπρίων πολιτών ηλικίας άνω των 18 ετών

Η Εκκλησία της Κύπρου, προκειμένου να είναι σε θέση να διεξαγάγει έγκυρα και έγκαιρα τις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές, ενημέρωσε, δια του Γενικού Εφόρου των Αρχιεπισκοπικών Εκλογών κ. Γιάννη Χαριλάου, κάθε ενδιαφερόμενο Κύπριο πολίτη, άνω των δεκαοκτώ ετών, Χριστιανό Ορθόδοξο και ο οποίος δεν είναι εγγεγραμμένος στον Εκλογικό Κατάλογο της Πολιτείας και επιθυμεί να εγγραφεί στους Εκκλησιαστικούς Εκλογικούς Καταλόγους των προσεχών Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, να αποστείλει τo αίτημά του με τίτλο «Νέα Εγγραφή στους Εκλογικούς Καταλόγους για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές 2022» μέχρι και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 η ώρα 12:00 μ.

Προκειμένου να καταστεί δυνατή και να ολοκληρωθεί η εγγραφή, το αίτημα θα πρέπει να αποστέλλεται μέχρι και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 η ώρα 12:00 μ. στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected] και θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει ονοματεπώνυμο, αριθμό δελτίου ταυτότητας και διεύθυνση διαμονής του, προκειμένου να γίνει εφικτή η ταυτοποίηση και εγγραφή του.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών που επιλέγουν να εγγραφούν στους Εκκλησιαστικούς Εκλογικούς Καταλόγους των προσεχών Αρχιεπισκοπικών Εκλογών γίνεται δυνάμει το άρθρου 23 του Καταστατικού Χάρτης της Εκκλησίας της Κύπρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων