24/12/2023 24/12/2023 Να επανατοποθετηθεί το Κυπριακό στις σωστές του διαστάσεις, ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής, ζητά ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος. Μιλώντας στην εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος του ΡΙΚ «Πρόσωπο με Πρόσωπο», ο Μακαριώτατος είπε ότι οι κοινές προσπάθειες Κύπρου και Ελλάδας πρέπει να έχουν στόχο την διεκδίκηση των δικαιωμάτων, που απολαμβάνουν οι Eυρωπαίοι πολίτες και...
24 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2023 - 15:35

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: «Να επανατοποθετηθεί το Κυπριακό στις σωστές του διαστάσεις»

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: «Να επανατοποθετηθεί το Κυπριακό στις σωστές του διαστάσεις»

Να επανατοποθετηθεί το Κυπριακό στις σωστές του διαστάσεις, ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής, ζητά ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος του ΡΙΚ «Πρόσωπο με Πρόσωπο», ο Μακαριώτατος είπε ότι οι κοινές προσπάθειες Κύπρου και Ελλάδας πρέπει να έχουν στόχο την διεκδίκηση των δικαιωμάτων, που απολαμβάνουν οι Eυρωπαίοι πολίτες και ο ελεύθερος κόσμος, χωρίς εκπτώσεις.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Γεώργιος ανέφερε επίσης ότι η Εκκλησία προσπαθεί να συμβαδίζει με τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας και να προσεγγίζει τα θέματα της νεολαίας.

Είπε ακόμη ότι η Εκκλησία συνεχίζει το φιλανθρωπικό της έργο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων