09/11/2021 09/11/2021 Το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021, άγει τα ονομαστήριά του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος. Την Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, στις 4.30μ.μ. θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία. Της ακολουθίας του Εσπερινού θα προστεί ο Μακαριώτατος. Την επομένη το πρωί, ημέρα των ονομαστηρίων του...
09 Νοεμβρίου, 2021 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2021 - 12:06

Δεν θα δεχθεί επισκέψεις για τα ονομαστήριά του ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Διαδώστε:
Δεν θα δεχθεί επισκέψεις για τα ονομαστήριά του ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021, άγει τα ονομαστήριά του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος.

Την Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, στις 4.30μ.μ. θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία. Της ακολουθίας του Εσπερινού θα προστεί ο Μακαριώτατος.

Την επομένη το πρωί, ημέρα των ονομαστηρίων του Μακαριωτάτου, θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προισταμένου του Μακαριωτάτου, στον ίδιο Ιερό Ναό.

Λόγω των συνεχιζόμενων περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοιού, ο Μακαριώτατος, δεν θα δεχθεί επισκέψεις την ημέρα της εορτής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων