12/07/2022 12/07/2022 Δέκα τόνους πλιγούρι παρέδωσε σήμερα αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Σιτοπαραγωγών, στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο για τις ανάγκες ενδεών αδελφών που στηρίζονται από την Εκκλησία Κύπρου. Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου έφθασαν από το πρωί τα φορτηγά αυτοκίνητα των εταιρειών – δωρητών, τα οποία παρέδωσαν τις δωρεές τους για τις Μητροπόλεις της επαρχίας Λευκωσίας, ήτοι την...
12 Ιουλίου, 2022 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2022 - 20:50

Δωρεά της Παγκύπριας Οργάνωσης Σιτοπαραγωγών στην Εκκλησία Κύπρου

Διαδώστε:
Δωρεά της Παγκύπριας Οργάνωσης Σιτοπαραγωγών στην Εκκλησία Κύπρου

Δέκα τόνους πλιγούρι παρέδωσε σήμερα αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Σιτοπαραγωγών, στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο για τις ανάγκες ενδεών αδελφών που στηρίζονται από την Εκκλησία Κύπρου.

Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου έφθασαν από το πρωί τα φορτηγά αυτοκίνητα των εταιρειών – δωρητών, τα οποία παρέδωσαν τις δωρεές τους για τις Μητροπόλεις της επαρχίας Λευκωσίας, ήτοι την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και τις Μητροπόλεις Κηρυνείας, Μόρφου, Κύκκου και Τηλλυρίας και Ταμασού και Ορεινής οι οποίες απέστειλαν εκπροσώπους για την παραλαβή της αναλογούσης ποσότητας πλιγουριού.

Επίσης, εκπρόσωποι των ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου κατέφθασαν στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο και παρέλαβαν ποσότητα από τη δωρεά για να διανεμηθεί στους ενδεείς ενορίτες τους αυτές τις μέρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων