23/11/2020 23/11/2020 Δεν υπάρχει απόφαση προς το παρόν, είπε ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος με το πέρας της Ιεράς Συνόδου που συνεδρίασε εκτάκτως για το ουκρανικό ζήτημα. Η τελική απόφαση θα εκδοθεί την ερχόμενη βδομάδα. Ως Εκπρόσωπος της Συνόδου ο Πάφου Γεώργιος ανέφερε ότι η Σύνοδος διεξήχθη σε πνεύμα αγάπης και ενότητας. «Δόθηκαν εξηγήσεις και λύθηκαν οι...
23 Νοεμβρίου, 2020 - 14:21

«Δόθηκαν εξηγήσεις και λύθηκαν παρεξηγήσεις»

Διαδώστε:
«Δόθηκαν εξηγήσεις και λύθηκαν παρεξηγήσεις»

Δεν υπάρχει απόφαση προς το παρόν, είπε ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος με το πέρας της Ιεράς Συνόδου που συνεδρίασε εκτάκτως για το ουκρανικό ζήτημα.

Η τελική απόφαση θα εκδοθεί την ερχόμενη βδομάδα. Ως Εκπρόσωπος της Συνόδου ο Πάφου Γεώργιος ανέφερε ότι η Σύνοδος διεξήχθη σε πνεύμα αγάπης και ενότητας. «Δόθηκαν εξηγήσεις και λύθηκαν οι παρεξηγήσεις».

Τοποθετήθηκαν όλοι οι Συνοδικοί, είπε ο Μητροπολίτης. Μεταξύ άλλων η Σύνοδος θα τοποθετηθεί και για την πανδημία συμπλήρωσε ο Μητροπολίτης.

Πηγή: philenews.org.cy

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων