19/11/2022 19/11/2022 Πρόγραμμα Εργαστηρίων Ζωγραφικής και Προφορικής Αφήγησης «Εικονίζω τα Δωδεκαήμερα» Το Πρόγραμμα προσφέρεται από την ομάδα Συμπαραγωγών, η οποία απαρτίζεται από την Αστυνομία Κύπρου – Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, το Συνοδικόν Γραφείον Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησία Κύπρου, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα HELP2LIVE και το Γραφείον ΜΕΘΕΞΙΣ διακονία πολιτισμού. Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα Εθνογραφίας/Λαογραφίας/Προφορικής Αφήγησης/Εικαστικών. Στο πλαίσιο αυτού του...
19 Νοεμβρίου, 2022 - 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2022 - 10:32

«Εικονίζω τα Δωδεκαήμερα»: Εργαστήρια Ζωγραφικής και Προφορικής Αφήγησης της Εκκλησίας της Κύπρου

Διαδώστε:
«Εικονίζω τα Δωδεκαήμερα»: Εργαστήρια Ζωγραφικής και Προφορικής Αφήγησης της Εκκλησίας της Κύπρου

Πρόγραμμα Εργαστηρίων Ζωγραφικής και Προφορικής Αφήγησης «Εικονίζω τα Δωδεκαήμερα»

Το Πρόγραμμα προσφέρεται από την ομάδα Συμπαραγωγών, η οποία απαρτίζεται από την Αστυνομία Κύπρου – Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, το Συνοδικόν Γραφείον Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησία Κύπρου, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα HELP2LIVE και το Γραφείον ΜΕΘΕΞΙΣ διακονία πολιτισμού.

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα Εθνογραφίας/Λαογραφίας/Προφορικής Αφήγησης/Εικαστικών. Στο πλαίσιο αυτού του Προγράμματος έχει δημιουργηθεί μια ομώνυμη Εικαστική Έκθεση και έχει εκδοθεί σχετικό Τετράδιο Ζωγραφικής ως εκπαιδευτικό εργαλείο Εθνογραφικής/Εικαστικής/Λογοτεχνικής επιμόρφωσης για παιδιά. Το τετράδιο προσφέρεται σε εργαστήρια Ζωγραφικής/Προφορικής Αφήγησης και Εθνογραφίας για παιδιά.

Τα Εργαστήρια προσφέρονται για παιδιά ηλικίας 7-11 ετών και θα διεξαχθούν το Δεκέμβριο 2022 σε Πολιτιστικά Κέντρα Δήμων και Κοινοτήτων, καθώς και σε Κατηχητικά Σχολεία.

Διάρκεια Εργαστηρίων 1 ώρα και 40 λεπτά έκαστο.

Στα παιδιά θα δοθεί δωρεάν το Τετράδιο Ζωγραφικής. Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Για πληροφορίες: 99584456.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων