29/03/2019 29/03/2019 Τo Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας παρουσιάζουν την  Έκθεσης Έργων Εικονογραφικής Τέχνης με θέμα: «Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ». Η Έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια των εορτασμών της 25ετούς δραστηριότητας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας. Την Έκθεση θα εγκαινιάσουν η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄ και ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κώστας...
29 Μαρτίου, 2019 - 21:10

Έκθεση Εικονογραφικής Τέχνης: “Η Ανάσταση του Ιησού”

Διαδώστε:
Έκθεση Εικονογραφικής Τέχνης: “Η Ανάσταση του Ιησού”

Τo Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας παρουσιάζουν την  Έκθεσης Έργων Εικονογραφικής Τέχνης με θέμα: «Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ». Η Έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια των εορτασμών της 25ετούς δραστηριότητας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας.

Την Έκθεση θα εγκαινιάσουν η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄ και ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κώστας Χαμπιαούρης, την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 και ώρα 19.30 στην Πινακοθήκη του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄.

Η έκθεση θα παραμείνει στην Πινακοθήκη του Ιδρύματος από τις 3 Απριλίου μέχρι τις 10 Μαΐου 2019.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων