06/09/2021 06/09/2021 Θέμα τιμωρίας όσων ιεραρχών παροτρύνουν τους πιστούς να μην εμβολιαστούν θα θέσει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος ενώπιον της Ιεράς Συνόδου, την επόμενη Πέμπτη σύμφωνα με την Καθημερινή Κύπρου. Ο Αρχιεπίσκοπος, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, δήλωσε ότι θα ζητήσει, από τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, να επιβάλουν όπως εκφραστούν δημόσιες τοποθετήσεις από ιεράρχες και κληρικούς...
06 Σεπτεμβρίου, 2021 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2021 - 10:16

Εμβολιασμοί και Κυπριακό ενώπιον της Ιεράς Συνόδου

Διαδώστε:
Εμβολιασμοί και Κυπριακό ενώπιον της Ιεράς Συνόδου

Θέμα τιμωρίας όσων ιεραρχών παροτρύνουν τους πιστούς να μην εμβολιαστούν θα θέσει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος ενώπιον της Ιεράς Συνόδου, την επόμενη Πέμπτη σύμφωνα με την Καθημερινή Κύπρου.

Ο Αρχιεπίσκοπος, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, δήλωσε ότι θα ζητήσει, από τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, να επιβάλουν όπως εκφραστούν δημόσιες τοποθετήσεις από ιεράρχες και κληρικούς υπέρ του εμβολιαστικού προγράμματος.

Στη συνεδρία της Πέμπτης, έχει προσκληθεί και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, για να ενημερώσει τους συνοδικούς για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων