20/10/2021 20/10/2021 Στο πλαίσιο της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης και εκπαίδευσης του προσωπικού του Ελεγκτικού Τμήματος της Εκκλησίας της Κύπρου και του προσωπικού των Οικονομικών Υπηρεσιών και Λογιστηρίων των Αρχιερατικών Επαρχιών και Σταυροπηγιακών Μονών διοργανώθηκε από το Κεντρικό Εκκλησιαστικό Ταμείο ολοήμερο σεμινάριο σχετικά με τις βασικές αρχές του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.). Ο Διευθυντής του Κεντρικού Εκκλησιαστικού Ταμείου...
20 Οκτωβρίου, 2021 - 9:34
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2021 - 9:23

Ενημερώθηκαν για τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας

Διαδώστε:
Ενημερώθηκαν για τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας

Στο πλαίσιο της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης και εκπαίδευσης του προσωπικού του Ελεγκτικού Τμήματος της Εκκλησίας της Κύπρου και του προσωπικού των Οικονομικών Υπηρεσιών και Λογιστηρίων των Αρχιερατικών Επαρχιών και Σταυροπηγιακών Μονών διοργανώθηκε από το Κεντρικό Εκκλησιαστικό Ταμείο ολοήμερο σεμινάριο σχετικά με τις βασικές αρχές του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.).

Ο Διευθυντής του Κεντρικού Εκκλησιαστικού Ταμείου και του Ελεγκτικού Τμήματος της Εκκλησίας της Κύπρου, κ. Ιωάννης Χαριλάου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους 36 παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, τους ενημέρωσε για τα διάφορα φορολογικά θέματα της Εκκλησίας της Κύπρου, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.

Ακολούθησε η παρουσίαση των βασικών αρχών Φ.Π.Α. από τον κ. Μιχάλη Μιχαήλ, Διευθυντή στην PricewaterhouseCoopers Limited και συνεργάτη του Κεντρικού Εκκλησιαστικού Ταμείου. Αφού διεξήχθη συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα, το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων