01/06/2021 01/06/2021 Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος Β΄ από χθες, Δευτέρα 31 Μαϊου 2021, επέστρεψε στην Κύπρο, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία την ιατρική παρέμβαση, της οποίας έτυχε την 27η Μαίου 2021 στο Carolina Medical Center στη Βόρεια Καρολίνα Αμερικής. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Μακαριωτάτου, η ιατρική παρέμβαση αφορούσε ραδιοεμβολισμό στις εναπομείνασες καρκινικές εστίες στο...
01 Ιουνίου, 2021 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2021 - 11:07

Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Διαδώστε:
Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος Β΄ από χθες, Δευτέρα 31 Μαϊου 2021, επέστρεψε στην Κύπρο, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία την ιατρική παρέμβαση, της οποίας έτυχε την 27η Μαίου 2021 στο Carolina Medical Center στη Βόρεια Καρολίνα Αμερικής.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Μακαριωτάτου, η ιατρική παρέμβαση αφορούσε ραδιοεμβολισμό στις εναπομείνασες καρκινικές εστίες στο ήπαρ. Η εξέλιξη της υγείας του Μακαριωτάτου, σύμφωνα με τους ιατρούς, παρουσιάζει εν συγκρίσει με τις προηγούμενες ιατρικές του εξετάσεις αισθητή βελτίωση.

Σήμερα, Τρίτη 1η Ιουνίου, ο Μακαριώτατος επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, όπου και τελέστηκε αγιασμός με την ευκαιρία της ενάρξεως του νέου μηνός Ιουνίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων