18/12/2020 18/12/2020 Στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄, συνοδευόμενος, αντίστοιχα, από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη και τον Υπαρχηγό, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Χρυσηλίου, πραγματοποίησαν επισκέψεις σε Φυλάκια στην περιοχή ευθύνης της 6ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας και 4ης Ταξιαρχίας Πεζικού. Κατά την διάρκεια των επισκέψεων, ο προκαθήμενος της...
18 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:19
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2020 - 17:11

Επισκέψεις Αρχιεπισκόπου Κύπρου σε Φυλάκια της Εθνικής Φρουράς

Διαδώστε:
Επισκέψεις Αρχιεπισκόπου Κύπρου σε Φυλάκια της Εθνικής Φρουράς

Στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄, συνοδευόμενος, αντίστοιχα, από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη και τον Υπαρχηγό, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Χρυσηλίου, πραγματοποίησαν επισκέψεις σε Φυλάκια στην περιοχή ευθύνης της 6ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας και 4ης Ταξιαρχίας Πεζικού.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία του μηνύματος των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, ενώ απευθυνόμενος στο προσωπικό, τόνισε την αξία της στρατιωτικής θητείας για τη μετέπειτα ζωή τους ενώ τους επισήμανε τους κινδύνους που προκύπτουν από την επικίνδυνη οδήγηση και τα ναρκωτικά.

Ο Αρχηγός της ΕΦ με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπό τόσο για τις ευχές και τα δώρα στους στρατιώτες, όσο και για τη διαχρονική στήριξη της Εκκλησίας στις Ένοπλες Δυνάμεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων