21/05/2021 21/05/2021 Με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου Β΄, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος πραγματοποίησε ποιμαντικές επισκέψεις την εβδομάδα των Μυροφόρων, σε ευαγή ιδρύματα, φροντίδας ηλικιωμένων, στέγες παιδιών και εφήβων, καθώς και πολυδύναμα κέντρα ηλικιωμένων, τηρημένων των πρωτοκόλλων υγείας, λόγω της παρατεταμένης πανδημίας του Covid-19. Κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων ο Επίσκοπος...
21 Μαΐου, 2021 - 22:39
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2021 - 22:41

Επισκέψεις Επισκόπου Μεσαορίας σε ευαγή ιδρύματα

Διαδώστε:
Επισκέψεις Επισκόπου Μεσαορίας σε ευαγή ιδρύματα

Με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου Β΄, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος πραγματοποίησε ποιμαντικές επισκέψεις την εβδομάδα των Μυροφόρων, σε ευαγή ιδρύματα, φροντίδας ηλικιωμένων, στέγες παιδιών και εφήβων, καθώς και πολυδύναμα κέντρα ηλικιωμένων, τηρημένων των πρωτοκόλλων υγείας, λόγω της παρατεταμένης πανδημίας του Covid-19.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων ο Επίσκοπος Μεσαορίας μετέφερε σε όλους την πατρική αγάπη και τις αναστάσιμες ευχές του Μακαριωτάτου και απεύθυνε λόγο παρηγορητικό και θεολογικό για το νόημα της Ανάστασης του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Επίσης, ο Θεοφιλέστατος απάντησε σε ερωτήσεις των τροφίμων και του προσωπικού των ιδρυμάτων και προσέφερε τα δώρα της πατρικής αγάπης του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων