04/11/2022 04/11/2022 Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2022, δεκαεπταμελής ομάδα δημοσιογράφων,  τουριστικών πρακτόρων από την Κύπρο και στελεχών της Εκκλησίας της Κύπρου επισκέφθηκε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας για καλύτερη γνωριμία και προβολή των περιοχών. Στη δεκαεπταμελή ομάδα συμμετείχαν και οι συνεργάτες του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου, διάκονος...
04 Νοεμβρίου, 2022 - 20:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2022 - 21:01

Επίσκεψη σε Ήπειρο και Μακεδονία συνεργατών του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας Κύπρου

Διαδώστε:
Επίσκεψη σε Ήπειρο και Μακεδονία συνεργατών του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας Κύπρου

Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2022, δεκαεπταμελής ομάδα δημοσιογράφων,  τουριστικών πρακτόρων από την Κύπρο και στελεχών της Εκκλησίας της Κύπρου επισκέφθηκε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας για καλύτερη γνωριμία και προβολή των περιοχών.

Στη δεκαεπταμελή ομάδα συμμετείχαν και οι συνεργάτες του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου, διάκονος π. Ανδρέας Ματέι και Ανδρέας Χ. Χριστοδούλου. Η ομάδα επισκέφθηκε τις περιοχές Πρέβεζας, Κόνιτσας, Πρεσπών και Φλώρινας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων