02/11/2022 02/11/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος ταξίδεψε χθες, Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022, αυθημερόν στην Κύπρο, για να συναντήσει τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β΄, ο οποίος περνάει δύσκολες στιγμές αυτό τον καιρό, εξαιτίας της προχωρημένης ασθενείας του, η δε κατάστασή του είναι κρίσιμη, καθώς ανακοινώνουν και οι γιατροί. Οι δύο παλιοί φίλοι και συμμαθητές...
02 Νοεμβρίου, 2022 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2022 - 17:14

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Δωδώνης στον ασθενούντα Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Δωδώνης στον ασθενούντα Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος ταξίδεψε χθες, Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022, αυθημερόν στην Κύπρο, για να συναντήσει τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β΄, ο οποίος περνάει δύσκολες στιγμές αυτό τον καιρό, εξαιτίας της προχωρημένης ασθενείας του, η δε κατάστασή του είναι κρίσιμη, καθώς ανακοινώνουν και οι γιατροί.

Οι δύο παλιοί φίλοι και συμμαθητές συναντήθηκαν για πολύ λίγο στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου, όπου νυχθημερόν παρακολουθείται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο δε Μητροπολίτης Δωδώνης, εκτός από τις δικές του ευχές – προσευχές, διεβίβασε στον ασθενούντα και τα δέοντα εκ μέρους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη Λευκωσία αύριο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για να επισκεφθεί τον Κύπρου Χρυσόστομο

Νέο ανακοινωθέν για την υγεία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου

(Πηγή: nyxthimeron.com / Φωτογραφία Αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων