22/07/2022 22/07/2022 Στη Λευκωσία ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις μνήμης για τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής βρέθηκε την Τετάρτη, 20 Ιουλίου, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.  Στο πλαίσιο της παραμονής στη Μεγαλόνησο ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο και είχε συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο. Ο Έλληνας ΥΦΕΘΑ συνοδευόταν...
22 Ιουλίου, 2022 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2022 - 14:03

H επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Διαδώστε:
H επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Στη Λευκωσία ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις μνήμης για τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής βρέθηκε την Τετάρτη, 20 Ιουλίου, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς. 

Στο πλαίσιο της παραμονής στη Μεγαλόνησο ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο και είχε συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο. Ο Έλληνας ΥΦΕΘΑ συνοδευόταν κατά τις επισκέψεις του από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων