08/10/2021 08/10/2021 Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί, από την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Πολωνίας Άντρζεϊ Ντούντα μαζί με την πρώτη Κυρία και Υπουργούς της Κυβέρνησης. Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021, ο Πρόεδρος έγινε δεκτός από τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας Κύπρου, Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Χρυσόστομο B’ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου. Οι...
08 Οκτωβρίου, 2021 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 14:37

Επίσκεψη Προέδρου της Πολωνίας στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Διαδώστε:
Επίσκεψη Προέδρου της Πολωνίας στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί, από την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Πολωνίας Άντρζεϊ Ντούντα μαζί με την πρώτη Κυρία και Υπουργούς της Κυβέρνησης. Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021, ο Πρόεδρος έγινε δεκτός από τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας Κύπρου, Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Χρυσόστομο B’ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο ανδρών διεξήχθησαν μέσα σε εγκάρδιο κλίμα κατά την διάρκεια των οποίων αντηλλάγησαν απόψεις και ιδέες σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στο πέρας της συνάντησης έγινε ανταλλαγή δώρων και υπογράφηκε το βιβλίο επισκεπτών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων