08/09/2023 08/09/2023 Με την ευκαιρία της εορτής του Γενεθλίου της Θεοτόκου, η αρχαία Μονή Αγίας Νάπας θα είναι ανοικτή για προσκύνημα αύριο Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023, από το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, όπως ενημέρωσε η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου με ανακοίνωσή της. Επίσης το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023, 7:00-8:15π.μ θα τελεστεί Θεία Λειτουργία. Την...
08 Σεπτεμβρίου, 2023 - 9:52
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2023 - 9:56

Επισκέψιμη η Μονή Αγίας Νάπας για την εορτή της Παναγίας

Διαδώστε:
Επισκέψιμη η Μονή Αγίας Νάπας για την εορτή της Παναγίας

Με την ευκαιρία της εορτής του Γενεθλίου της Θεοτόκου, η αρχαία Μονή Αγίας Νάπας θα είναι ανοικτή για προσκύνημα αύριο Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023, από το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, όπως ενημέρωσε η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου με ανακοίνωσή της.

Επίσης το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023, 7:00-8:15π.μ θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

Την παραμονή της εορτής, Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023, τελέστηκε η ακολουθία του Εσπερινού χοροστατούντος του επιχώριου Μητροπολίτου κ. Βασιλείου στον Ιερό Ναό της Παναγίας πλησίον της αρχαίας Μονής της Αγίας Νάπας.

Ο Πανιερώτατος χειροθέτησε επίσης σε αναγνώστη τον θεολόγο Θεοφάνη Παπαντωνίου. Στο ιερό αναλόγιο με τους ιεροψάλτες του ναού συνέψαλλε και ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Προσκυνήματος Μεγαλόχαρης Τήνου κ. Στυλιανός Κοντακιώτης.

Αρκετοί πιστοί μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου, παρακολούθησαν την ιερά ακολουθία και συμμετείχαν στην λιτανευτική περιφορά της ιεράς εικόνας γύρω από τον ναό.

Πληροφορίες – φωτογραφίες: Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων