25/09/2021 25/09/2021 Οι Ασσιώτες, το βράδυ της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποίησαν την ετήσια συνάντηση αιμοδοσίας στην Αράδιππο, στην οικία της Δέσπως και του Λούκα Ξενοφώντος. Τηρουμένων των Πρωτοκόλλων υγείας, η προσέλευση ήταν αθρόα τόσο στην προσφορά αίματος όσο και στην επικοινωνία μεταξύ των εκτοπισμένων της κωμοπόλεως του κάμπου της Μεσαορίας. Με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου...
25 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2021 - 21:31

Επίσκοπος Μεσαορίας: «Η αιμοδοσία είναι ευλογία»

Διαδώστε:
Επίσκοπος Μεσαορίας: «Η αιμοδοσία είναι ευλογία»

Οι Ασσιώτες, το βράδυ της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποίησαν την ετήσια συνάντηση αιμοδοσίας στην Αράδιππο, στην οικία της Δέσπως και του Λούκα Ξενοφώντος.

Τηρουμένων των Πρωτοκόλλων υγείας, η προσέλευση ήταν αθρόα τόσο στην προσφορά αίματος όσο και στην επικοινωνία μεταξύ των εκτοπισμένων της κωμοπόλεως του κάμπου της Μεσαορίας.

Με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου και την κανονική άδεια του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κιτίου κ. Νεκταρίου, παρέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος. Ο Θεοφιλέστατος τέλεσε Αγιασμό κατά την έναρξη της αιμοδοσίας. Μετέφερε τις πατρικές ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου. Ευλόγησε το έργο που επιτελούν οι ιατροί και νοσηλευτές, καθώς και τα παρόντα μέλη του συνεργείου αιμοληψίας.

Ευχαρίστησε το ζεύγος Δέσπως και Λούκα Ξενοφώντος για τη φιλοξενία και απευθυνόμενος σε όλους τους παριστάμενους, βουλευτές Λάρνακας και Αμμοχώστου, Πρόεδρο και μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Άσσειας, μέλη των Εκκλησιαστικών Επιτροπών των ενοριών Τιμίου Προδρόμου και Αγίου Γεωργίου Άσσειας, ευχήθηκε πατρικά προς όλους να έχουν οι ίδιοι και οι οικείοι τους υγεία και κάθε ευλογία στη ζωή και τα έργα τους.

Τόνισε, κατά το σύντομο χαιρετισμό ο Μεσαορίας Γρηγόριος, ότι όταν ο άνθρωπος θέλει και μπορεί, σύμφωνα με τις οδηγίες του προσωπικού του ιατρού, είναι ευλογία η αιμοδοσία. Είναι έμπρακτη αλληλεγγύη και έκφραση αγάπης και συμπάθειας προς το συνάνθρωπό μας.

Δεν παρέλειψε ο Μεσαορίας Γρηγόριος να ενημερώσει και για την κατάσταση των Εκκλησιών της κωμοπόλεως και ευρύτερα της Μεσαορίας ή των σαράντα ενοριών και κοινοτήτων της κατεχόμενης Αρχιεπισκοπικής περιφέρειας, τις οποίες όσο είναι εφικτό επισκέπτεται προσκυνηματικά, ως Πρόεδρος των Εκκλησιαστικών Επιτροπών κατ΄ εντολή του Μακαριωτάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων