14/05/2024 14/05/2024 Επίτιμος δημότης Αλεξανδρούπολης αναγορεύεται το βράδυ ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ώρα 19.40 στον χώρο της αποθήκης νο.2 στο λιμάνι, σε υλοποίηση της πρόσφατης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από την πρόταση του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη. “Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας​​ την εκδήλωση αναγόρευσης​​ του​​ Μακαριοτάτου​​ Αρχιεπισκόπου​​ Νέας...
14 Μαΐου, 2024 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024 - 10:52

Επίτιμος Δημότης Αλεξανδρούπολης θα αναγορευτεί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος

Διαδώστε:
Επίτιμος Δημότης Αλεξανδρούπολης θα αναγορευτεί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος

Επίτιμος δημότης Αλεξανδρούπολης αναγορεύεται το βράδυ ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ώρα 19.40 στον χώρο της αποθήκης νο.2 στο λιμάνι, σε υλοποίηση της πρόσφατης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από την πρόταση του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη.

“Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας​​ την εκδήλωση αναγόρευσης​​ του​​ Μακαριοτάτου​​ Αρχιεπισκόπου​​ Νέας Ιουστινιανής και πάσης​​ Κύπρου​​ κ.κ.​​ Γεωργίου σε επίτιμο δημότη Αλεξανδρούπολης, την Τρίτη​​ 14 Μαΐου 2024, ώρα 19.40​​ στον​​ χώρο της​​ αποθήκης​​ νο.2 στο λιμάνι”, αναφέρει η πρόσκληση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων