23/12/2022 24/12/2022 Οι φιλαρμονικές της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου, της Αστυνομίας, της Εθνικής Φρουράς, και η χορωδία του Παγκυπρίου Γυμνασίου έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο, Τοποτηρητή του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022. Ο Πανιερώτατος εγκωμίασε τις παραπάνω ομάδες για το έργο και την προσφορά τους και αναφέρθηκε στο σωτήριο νόημα...
23 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2022 - 1:53

Έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Μητροπολίτη Πάφου

Διαδώστε:
Έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Μητροπολίτη Πάφου

Οι φιλαρμονικές της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου, της Αστυνομίας, της Εθνικής Φρουράς, και η χορωδία του Παγκυπρίου Γυμνασίου έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο, Τοποτηρητή του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Πανιερώτατος εγκωμίασε τις παραπάνω ομάδες για το έργο και την προσφορά τους και αναφέρθηκε στο σωτήριο νόημα και χαρμόσυνο μήνυμα της Ενανθρώπισης του Κυρίου. Ακολούθως, ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα με την ελπίδα όπως η δικαιοσύνη, η αγάπη που έφερε το Θείο Βρέφος, να πρυτανεύσει στην ημικατεχόμενη Κύπρο.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων