06/10/2022 06/10/2022 Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), για την οικονομική ενίσχυση του έργου του, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, στο χώρο μπροστά από τα κεντρικά γραφεία, της εκ των χορηγών εταιρείας, Universal Life στη Λευκωσία και διάφοροι θεσμοί της Κυπριακής κοινωνίας αλλά και πλήθος κόσμου έσπευσαν να “καταθέσουν” τις εισφορές...
06 Οκτωβρίου, 2022 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2022 - 16:24

Έρανος για οικονομική ενίσχυση του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ στη Λευκωσία

Διαδώστε:
Έρανος για οικονομική ενίσχυση του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ στη Λευκωσία

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), για την οικονομική ενίσχυση του έργου του, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, στο χώρο μπροστά από τα κεντρικά γραφεία, της εκ των χορηγών εταιρείας, Universal Life στη Λευκωσία και διάφοροι θεσμοί της Κυπριακής κοινωνίας αλλά και πλήθος κόσμου έσπευσαν να “καταθέσουν” τις εισφορές τους.

Εκ μέρους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, προσήλθε στο χώρο διεξαγωγής του εράνου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, ο οποίος προσέφερε στην Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Άννα Αχιλλεούδη την εισφορά της Εκκλησίας.

Μετά το καλωσόρισμα από την κ. Άννα Αχιλλεούδη, η οποία δεν παρέλειψε να επισημάνει το ανθρωπιστικό έργο προσφοράς του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου και εν γένει της Εκκλησίας, υπογράμμισε χαρακτηριστικά “την Εκκλησία την αισθανόμαστε πάντοτε δίπλα μας”.

Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου και εν γένει της Εκκλησίας της Κύπρου, συγχαίροντας παράλληλα όλους τους συντελεστές και μέλη του Συνδέσμου για το πολύτιμο έργο που επιτελείται και τη σημαντική συμπαράσταση που παρέχει στους εμπερίστατους αδελφούς μας.

Μεταξύ άλλων είπε: “Ήρθαμε και εμείς σήμερα εδώ, για να συμπαρασταθούμε στο επιτελούμενο έργο προσφοράς και απάλειψης του πόνου των ασθενών με καρκίνο αδελφών μας και παράλληλα παροχής στήριξης, θάρρους και αισιοδοξίας στους οικείους τους, για να μπορούν να αντιμετωπίζουν τις δοκιμασίες των ασθενών”. Επιπρόσθετα είπε: “Όπως γνωρίζετε, η Εκκλησία επιτελεί με αθόρυβο τρόπο την αποστολή της σε όλα τα επίπεδα, πνευματικό, εθνικό, πολιτιστικό, φιλανθρωπικό κ.ά. Κάθε μέρα βοηθά τον άνθρωπο που έχει ανάγκη και σε θέμα υγείας. Σήμερα ήρθαμε κοντά σας και μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου Β’ που σας μεταφέρουμε, και για να σας επαινέσουμε και να σας ενθαρρύνουμε να συνεχίσετε το εθελοντικό έργο προσφοράς, στήριξης και ανακούφισης με αγάπη και σεβασμό στον άνθρωπο”.

Καταλήγοντας ο Επίσκοπος Μεσαορίας, υπογράμμισε ότι “γίνονται πολλά και στην Αρχιεπισκοπή, και από όλη την Ιεραρχία, τους Μητροπολίτες και Επισκόπους, τους ιερείς μας στις ενορίες μαζί με το πλήρωμα της Εκκλησίας, κομμάτι του οποίου είστε κι εσείς, τα μέλη του ΠΑΣΥΚΑΦ. Και πάλι, καλές επιτυχίες στο έργο σας”. Τέλος, ο Θεοφιλέστατος ευχήθηκε υγεία και αισιοδοξία στους αδελφούς μας που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων