10/07/2021 10/07/2021 Έρανος θα πραγματοποιηθεί αύριο σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Εκκλησίας της Κύπρου για να συγκεντρωθούν χρήματα που θα ενισχύσουν τους πληγέντες από την πρόσφατη φονική πυρκαγιά που έπληξε το νησί της Κύπρου και προκάλεσε το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων ενώ κάηκαν τεράστιες εκτάσεις. Δείτε την ανακοίνωση της Εκκλησίας της Κύπρου: Έρανος σε όλους τους ιερούς...
10 Ιουλίου, 2021 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2021 - 11:55

Έρανος στους Ναούς της Κύπρου για τους πληγέντες από τη φωτιά

Διαδώστε:
Έρανος στους Ναούς της Κύπρου για τους πληγέντες από τη φωτιά

Έρανος θα πραγματοποιηθεί αύριο σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Εκκλησίας της Κύπρου για να συγκεντρωθούν χρήματα που θα ενισχύσουν τους πληγέντες από την πρόσφατη φονική πυρκαγιά που έπληξε το νησί της Κύπρου και προκάλεσε το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων ενώ κάηκαν τεράστιες εκτάσεις.

Δείτε την ανακοίνωση της Εκκλησίας της Κύπρου:

Έρανος σε όλους τους ιερούς ναούς της Εκκλησίας της Κύπρου την Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 για τους πληγέντες απο την φονική πυρκαγιά
Μὲ τὴν ἔγκριση τῆς Α.Μ. τοῦ Ἀρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου θὰ διεξαχθεῖ ἔρανος τὴν προσεχῆ Κυριακή, 11 Ἰουλίου 2021, σὲ ὅλους τοὺς Ἱεροὺς Ναοὺς τῆς Κύπρου, ὑπὲρ ἐνισχύσεως τῶν πληγέντων ἀπὸ τὶς φονικὲς πυρκαγιές.

Τὸ συνολικὸ ποσὸν θὰ παραδοθεῖ πρὸς τὴν Ἱ. Ἀρχιεπισκοπὴ Κύπρου τὸ ἀργότερον μέχρι τὴν Τετάρτη 14 Ἰουλίου 2021.

Προτρέπεται ἑκάστη Μητρόπολη ὅπως ἀναλάβει τὴν ἐνημέρωση τῶν ἱερέων αὐτῆς περὶ τοῦ ἀνωτέρω θέματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων