16/07/2021 16/07/2021 Έλαβε χώρα ο Εσπερινός της Αγίας Μαρίνας στο ομώνυμο εξωκλήσι στη Νεκρή Ζώνη. Εξασφαλίστηκε και φέτος άδεια από τα Ηνωμένα Έθνη για να λειτουργήσει το εξωκλήσι στη Δερύνεια την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουλίου. Ο δήμος Δερύνειας εξασφάλισε και φέτος Άδεια από την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών για λειτουργία του ξωκλησιού δίπλα στην...
16 Ιουλίου, 2021 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2021 - 21:28

Εσπερινός της Αγίας Μαρίνας στη Νεκρή Ζώνη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Εσπερινός της Αγίας Μαρίνας στη Νεκρή Ζώνη (ΦΩΤΟ)

Έλαβε χώρα ο Εσπερινός της Αγίας Μαρίνας στο ομώνυμο εξωκλήσι στη Νεκρή Ζώνη. Εξασφαλίστηκε και φέτος άδεια από τα Ηνωμένα Έθνη για να λειτουργήσει το εξωκλήσι στη Δερύνεια την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουλίου.

Ο δήμος Δερύνειας εξασφάλισε και φέτος Άδεια από την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών για λειτουργία του ξωκλησιού δίπλα στην κατεχόμενη παραλία. Η μετάβαση προς το βυζαντινό ξωκλήσι γίνεται με ιδιωτικά αυτοκίνητα και καλούνται οι επισκέπτες να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Ειρηνευτικής Δύναμης για αποφυγή τυχόν ταλαιπωρίας, καθώς και με τις σημάνσεις για την ομαλή όδευση προς την Αγία Μαρίνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: Fb Eκκλησια Αγιων Παντων – Παναγιας Δερυνειας

Πληροφορίες απο checkincyprus.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων