08/03/2021 08/03/2021 Μέσα στο πλαίσιο της Εβδομάδας εντονότερης Προσευχής, η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Κασσιανού στην Παλαιά Λευκωσία ανακοίνωσε ότι, με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, την ερχόμενη Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021, στις 17:00, θα τελεστεί Παράκληση στην Παναγία την Ποϋριστιτζιή. Η θαυματουργός εικόνα της Παναγία της Ποϋριστιτζιής, που ερμηνεύεται ότι η Παναγία...
08 Μαρτίου, 2021 - 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2021 - 18:26

Εβδομάδα έντονης προσευχής στην Κύπρο

Διαδώστε:
Εβδομάδα έντονης προσευχής στην Κύπρο

Μέσα στο πλαίσιο της Εβδομάδας εντονότερης Προσευχής, η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Κασσιανού στην Παλαιά Λευκωσία ανακοίνωσε ότι, με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, την ερχόμενη Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021, στις 17:00, θα τελεστεί Παράκληση στην Παναγία την Ποϋριστιτζιή.

Η θαυματουργός εικόνα της Παναγία της Ποϋριστιτζιής, που ερμηνεύεται ότι η Παναγία απογυρίζει– διώχνει μακριά τις παγίδες του εχθρού, ευρίσκεται στο Ναό του Αγίου Κασσιανού, της ημικατεχόμενης Ενορίας της Λευκωσίας.

Της ιεράς Ακολουθίας θα προστεί ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων