06/10/2021 06/10/2021 Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), στο πλαίσιο ενημέρωσης και του εράνου για οικονομική ενίσχυσή του έργου του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο μπροστά απο τα κεντρικά γραφεία της εκ των χορηγών εταιρείας Universal Life στη Λευκωσία. Στο χώρο της εκδήλωσης έγιναν εισφορές απο διάφορους. Εκ...
06 Οκτωβρίου, 2021 - 22:25
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2021 - 22:07

Ευχήθηκε υγεία και αισιοδοξία σε όσους δοκιμάζονται από τον καρκίνο

Διαδώστε:
Ευχήθηκε υγεία και αισιοδοξία σε όσους δοκιμάζονται από τον καρκίνο

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), στο πλαίσιο ενημέρωσης και του εράνου για οικονομική ενίσχυσή του έργου του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο μπροστά απο τα κεντρικά γραφεία της εκ των χορηγών εταιρείας Universal Life στη Λευκωσία.

Στο χώρο της εκδήλωσης έγιναν εισφορές απο διάφορους. Εκ μέρους της Αυτού Μακαριότητος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, προσήλθε στην εκδήλωση ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, ο οποίος προσέφερε στην Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Άννα Αχιλλεούδη την εισφορά της Εκκλησίας. Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας και εν γένει της Εκκλησίας της Κύπρου, συγχαίροντας παράλληλα όλους τους συντελεστές και μέλη του Συνδέσμου για το πολύτιμο έργο που επιτελείται και τη σημαντική συμπαράσταση που παρέχει στους εμπερίστατους αδελφούς μας.

Ευχή και προσευχή όλων μας, όπως επισήμανε ο Επίσκοπος Μεσαορίας, να συνεχίσει ο Σύνδεσμος να προσφέρει με επιτυχία τη σημαντική βοήθεια που παρέχει και η ασθένεια του καρκίνου με την εξεύρεση των κατάλληλων φαρμάκων και θεραπειών να αποτελέσει μια συνηθισμένη ασθένεια, που θα θεραπεύεται εύκολα.

Επίσης, ευχήθηκε υγεία και αισιοδοξία προς τους αδελφούς μας που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων