10/10/2019 10/10/2019 Μια ξεχωριστή συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και συγκεκριμένα στο Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου, όπου η διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού κα Μαρία Παππά ενημέρωσε το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μεσαορίας, κ. Γρηγόριο για το σχεδιασμό, αναφορικά με την προσκυνηματική περιήγηση που ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη, συνεχίζει στην...
10 Οκτωβρίου, 2019 - 10:28

Γνωριμία με τους θρησκευτικούς θησαυρούς της Κύπρου

Διαδώστε:
Γνωριμία με τους θρησκευτικούς θησαυρούς της Κύπρου

Μια ξεχωριστή συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και συγκεκριμένα στο Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου, όπου η διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού κα Μαρία Παππά ενημέρωσε το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μεσαορίας, κ. Γρηγόριο για το σχεδιασμό, αναφορικά με την προσκυνηματική περιήγηση που ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη, συνεχίζει στην Ανατολική Χαλκιδική και τον Άθωνα και καταλήγει στα προσκυνηματικά μνημεία του Παγγαίου και της Αμφίπολης.

Παράλληλα, η κα Παππά ενημερώθηκε για το θρησκευτικό θησαυρό της Κύπρου, τα προσκυνήματα της οποίας θα επισκεφθούν ως μέλη ειδικής επιχειρηματικής αποστολής τον επόμενο Δεκέμβριο, προκειμένου να τα συμπεριλάβουν στους προσκυνηματικούς προορισμούς διακοπών τους.

Παρούσα στην συνάντηση η υπεύθυνη για την προώθηση του Προορισμού Αριστείας της Ορεινής Λάρνακας και πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας κα Άννα Κοσμά, η οποία τα τελευταία χρόνια ανέπτυξε αρκετές επαφές με την τοπική και επιχειρηματική κοινωνία της Ανατολικής Χαλκιδικής, με στόχο την δικτύωση, αλλά και την συνέργεια για αμοιβαίο όφελος.

Τον Απρίλιο του 2020, επιχειρηματική αποστολή από την Κύπρο ακολουθεί τη δική μας διαδρομή και η ανταλλαγή αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Η κα Κοσμά και η κα Παππά επισκέφθηκαν τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη και ακολούθως έτυχαν ξενάγησης στο Βυζαντινό Μουσείο του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων