13/05/2021 13/05/2021 Σε μια πρωτοβουλία που παρέχει σημαντική βοήθεια στον αγώνα κατά της πανδημίας προχώρησε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, η οποία ανέλαβε τη χορήγηση μηχανήματος εξωσωματικής κυκλοφορίας για βαριά πάσχοντες από κορωνοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Κύπρου, «Μέρα Μεσημέρι», ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Χρυσόστομος ανέφερε πως εκεί που κινδυνεύουν ζωές, δεν πρέπει να εμπλέκονται...
13 Μαΐου, 2021 - 16:19
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2021 - 16:28

Η Αρχιεπισκοπή αγόρασε μηχάνημα για βαριά νοσούντες στις ΜΕΘ

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή αγόρασε μηχάνημα για βαριά νοσούντες στις ΜΕΘ

Σε μια πρωτοβουλία που παρέχει σημαντική βοήθεια στον αγώνα κατά της πανδημίας προχώρησε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, η οποία ανέλαβε τη χορήγηση μηχανήματος εξωσωματικής κυκλοφορίας για βαριά πάσχοντες από κορωνοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Κύπρου, «Μέρα Μεσημέρι», ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Χρυσόστομος ανέφερε πως εκεί που κινδυνεύουν ζωές, δεν πρέπει να εμπλέκονται γραφειοκρατικές διαδικασίες. Όλα ξεκίνησαν με ένα τηλέφωνο του Μητροπολίτη Κιτίου, όπως σημείωσε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου. Όπως του ανέφερε ο Μητροπολίτης, ένας συνάνθρωπος χρειαζόταν θεραπεία με το συγκεκριμένο μηχάνημα, με τον ίδιο να παίρνει τηλέφωνο την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας και να της αναφέρει: «Αφήστε τους υπευθύνους. Αν πάρετε δυο μηχανήματα, το ένα θα το πληρώσει η Εκκλησία». Ανέφερε μάλιστα πως η Εκκλησία είναι διατεθειμένη να αγοράσει «και δυο και τέσσερα και έξι και οκτώ μηχανήματα. Εδώ χάνονται ζωές».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων