26/11/2020 26/11/2020 Σε απάντηση της πρόσφατης Επιστολής του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, σχετικά με την αναγνώριση της Αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας, o Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος απέστειλε απαντητικό Σεπτό Γράμμα (18 /11/ 2020), όπου μεταφέρει τη χαρά και τη βαθειά ικανοποίηση του Οικουμενικού Θρόνου για το ακραιφνές τούτο κανονικό φρόνημα της προσφάτου αναγνωρίσεως και μνημονεύσεως του...
26 Νοεμβρίου, 2020 - 21:23
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2020 - 22:09

Η επιστολή του Οικουμενικού Πατριάρχου στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Διαδώστε:
Η επιστολή του Οικουμενικού Πατριάρχου στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Σε απάντηση της πρόσφατης Επιστολής του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, σχετικά με την αναγνώριση της Αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας, o Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος απέστειλε απαντητικό Σεπτό Γράμμα (18 /11/ 2020), όπου μεταφέρει τη χαρά και τη βαθειά ικανοποίηση του Οικουμενικού Θρόνου για το ακραιφνές τούτο κανονικό φρόνημα της προσφάτου αναγνωρίσεως και μνημονεύσεως του Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφανίου εκ μέρους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων