11/07/2023 11/07/2023 Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Αποστολικής Εκκλησίας της Κύπρου επισκέφθηκαν σήμερα και ξεναγήθηκαν στο Πλανητάριο Κύπρου, το οποίο βρίσκεται πλησίον της Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπείο. Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο, και τα Μέλη της Συνόδου καλωσόρισε ο οικείος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος τους φιλοξένησε...
11 Ιουλίου, 2023 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2023 - 16:09

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου στο Πλανητάριο Κύπρου

Διαδώστε:
Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου στο Πλανητάριο Κύπρου

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Αποστολικής Εκκλησίας της Κύπρου επισκέφθηκαν σήμερα και ξεναγήθηκαν στο Πλανητάριο Κύπρου, το οποίο βρίσκεται πλησίον της Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπείο.

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο, και τα Μέλη της Συνόδου καλωσόρισε ο οικείος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος τους φιλοξένησε στο Συνοδικό της Μητροπόλεως.

Ακολούθως, οδηγήθηκαν στο Πλανητάριο, τους οποίους υποδέχθηκε ο κ. Χρίστος Τριανταφυλλίδης, Chief Executive Officer και ο Αχιλλέας Κεντώνης, Interstellar Science, Education and Cultural Institute, τους οποίους ξενάγησαν στους χώρους του Πλανηταρίου.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού ευχαρίστησε τους Αγίους Αρχιερείς για την αποδοχή της πρόσκλησης να βρίσκονται σήμερα στο Πλανητάριο Κύπρου.

Στο τέλος, ακολούθησε γεύμα στο εστιατόριο του Πλανηταρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων