16/07/2022 16/07/2022 Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αννίτα Δημητρίου είχε πρόσφατα συνάντηση με τον επικεφαλής κ. Πανίκο Λεωνίδου και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπίας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) κ.κ. Ευθύμιο Δίπλαρο, Ηλία Μυριάνθους και Μαρίνο Μουσιούττα. Κατά τη συνάντηση, η Πρόεδρος της Βουλής ενημερώθηκε από τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπίας...
16 Ιουλίου, 2022 - 9:58
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2022 - 9:32

Η Κυπριακή Βουλή στηρίζει το έργο της ΔΣΟ

Διαδώστε:
Η Κυπριακή Βουλή στηρίζει το έργο της ΔΣΟ

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αννίτα Δημητρίου είχε πρόσφατα συνάντηση με τον επικεφαλής κ. Πανίκο Λεωνίδου και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπίας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) κ.κ. Ευθύμιο Δίπλαρο, Ηλία Μυριάνθους και Μαρίνο Μουσιούττα.

Κατά τη συνάντηση, η Πρόεδρος της Βουλής ενημερώθηκε από τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπίας για τις δραστηριότητες της ΔΣΟ, επισημαίνοντας ότι μέσω της συμμετοχής της Βουλής των Αντιπροσώπων στη Συνέλευση, η οποία αποτελεί ιδρυτικό της μέλος, επιτυγχάνεται, μεταξύ άλλων, η προβολή του Κυπριακού προβλήματος και ιδιαίτερα η πτυχή της καταστροφής της πολιτιστικής κληρονομιάς στα κατεχόμενα, καθώς και άλλα ζητήματα διεθνούς πολιτικής που επηρεάζουν άμεσα την Κύπρο.

Από πλευράς της, η Πρόεδρος της Βουλής εξήρε την ιδιαίτερη συμβολή της κυπριακής αντιπροσωπίας στις δράσεις της Συνέλευσης και επαναβεβαίωσε τη στήριξη της Βουλής στην ανάδειξη του έργου που επιτελείται στη ΔΣΟ.

Έγινε επίσης ανταλλαγή απόψεων και υπεβλήθηκαν εκατέρωθεν εισηγήσεις για περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας της Βουλής με τη ΔΣΟ, μέσω της από κοινού ανάληψης πρωτοβουλιών και δράσεων για την προβολή της πολιτιστικής και χριστιανικής κληρονομιάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων