04/12/2018 04/12/2018 Το φιλάνθρωπο πρόσωπο της εκκλησίας, απαλύνει τον πόνο συνανθρώπων μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Ομάδα από την Κύπρο με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κιτίου κ. Χρυσόστομο, Πρόεδρο του Παγκύπριου Συλλόγου για την καταπολέμηση της μάστιγας της πείνας έφθασε στην Κένυα, για να συνδράμει στο έργο των Ιεραρχών του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας....
04 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:20
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2018 - 11:30

Ιεραποστολή στην Κένυα με τον Μητροπολίτη Κιτίου

Διαδώστε:
Ιεραποστολή στην Κένυα με τον Μητροπολίτη Κιτίου

Το φιλάνθρωπο πρόσωπο της εκκλησίας, απαλύνει τον πόνο συνανθρώπων μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Ομάδα από την Κύπρο με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κιτίου κ. Χρυσόστομο, Πρόεδρο του Παγκύπριου Συλλόγου για την καταπολέμηση της μάστιγας της πείνας έφθασε στην Κένυα, για να συνδράμει στο έργο των Ιεραρχών του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Με γιατρούς και άλλους εθελοντές εργάζονται ήδη σε διάφορες περιοχές της Κένυας που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα πείνας και εξαθλίωσης όπου παρέχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κιτίου, τα τελευταία τριάντα χρόνια, προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες, με το κτίσιμο ναών, κλινικών, σχολείων και άλλων ευαγών ιδρυμάτων, όπως ακόμα και παροχή υποτροφιών σε άπορα και φτωχά παιδάκια, όπως τόνισε και στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Κένυας κ Μακάριος

Ήδη οι εθελοντές γιατροί επισκέπτονται ενορίες όπου παρέχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων