07/11/2020 07/11/2020 Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς  Μητροπόλεως Κιτίου ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος ανακοίνωσε ότι δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του, στις 9 Νοεμβρίου ημέρα που η Εκκλησία μας τιμάει τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου, ούτε θα δεχτεί επισκέψεις λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό που ισχύουν στην Κύπρο.  Η ανακοίνωση αναφέρει:  Η...
07 Νοεμβρίου, 2020 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2020 - 14:36

Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Κιτίου

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Κιτίου

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς  Μητροπόλεως Κιτίου ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος ανακοίνωσε ότι δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του, στις 9 Νοεμβρίου ημέρα που η Εκκλησία μας τιμάει τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου, ούτε θα δεχτεί επισκέψεις λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό που ισχύουν στην Κύπρο. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου, κ. Νεκτάριος, δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του φέτος και δεν θα δεχθεί επισκέψεις την ημέρα της εορτής, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό. Ανήμερα της εορτής τα Γραφεία της Μητρόπολης θα παραμείνουν κλειστά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων