09/12/2021 09/12/2021 Το γραφείο Ποιμαντικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου διοργανώνει διαλέξεις γονέων και νέων ζευγαριών. Η δεύτερη διάλεξη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021. Ομιλήτρια ήταν η παιδοψυχίατρος Δρ. Παναγιώτα Αγαπίου Μάμα η οποία ανέπτυξε το θέμα: “Η σχέση παιδιών – γονέων, από τη γέννηση μέχρι τον θάνατο”. Στο τέλος της διάλεξης η...
09 Δεκεμβρίου, 2021 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2021 - 15:01

Διαλέξεις γονέων και ζευγαριών στη Μητρόπολη Κιτίου

Διαδώστε:
Διαλέξεις γονέων και ζευγαριών στη Μητρόπολη Κιτίου

Το γραφείο Ποιμαντικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου διοργανώνει διαλέξεις γονέων και νέων ζευγαριών.

Η δεύτερη διάλεξη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021. Ομιλήτρια ήταν η παιδοψυχίατρος Δρ. Παναγιώτα Αγαπίου Μάμα η οποία ανέπτυξε το θέμα: “Η σχέση παιδιών – γονέων, από τη γέννηση μέχρι τον θάνατο”. Στο τέλος της διάλεξης η κ. Αγαπίου δέχτηκε ερωτήσεις και απορίες από τους γονείς για θέματα που απασχολούν τα παιδιά τους.

Με την καινούρια χρονιά, συν Θεώ, θα πραγματοποιηθούν κι άλλες διαλέξεις που αφορούν θέματα οικογένειας και παιδαγωγίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων