28/10/2022 28/10/2022 Στη Δοξολογία για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος συγχοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τολιάρας κ. Προδρόμου στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, με τη συμμετοχή ιερέων της πόλεως. Στην Δοξολογία παρεβρέθηκαν  και οι Αρχές της πόλεως ενώ τον πανηγυρικό εκφώνησε ο εκπρόσωπος της Κυβερνήσεως κ. Πέτρος...
28 Οκτωβρίου, 2022 - 20:47
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2022 - 19:07

Δοξολογία 28ης Οκτωβρίου στη Λάρνακα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Δοξολογία 28ης Οκτωβρίου στη Λάρνακα (ΦΩΤΟ)

Στη Δοξολογία για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος συγχοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τολιάρας κ. Προδρόμου στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, με τη συμμετοχή ιερέων της πόλεως.

Στην Δοξολογία παρεβρέθηκαν  και οι Αρχές της πόλεως ενώ τον πανηγυρικό εκφώνησε ο εκπρόσωπος της Κυβερνήσεως κ. Πέτρος Δημητρίου, Υφυπουργός παρά τω Προέδρω.

Ακολούθως, ο Πανιερώτατος τέλεσε το μνημόσυνο πάντων των υπέρ πίστεως και πατρίδος αγωνισαμένων και πεσόντων και έπειτα έγινε κατάθεση στεφάνων στο Άγαλμα της Ελευθερίας. Ακολούθησε η παρέλαση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων