27/11/2023 28/11/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου υποδέχθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2023, σε πνεύμα κατάνυξης τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα. Τα Ιερά Λείψανα κομίστηκαν από την Ιερά Μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους και τα υποδέχθηκε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος, συμπαραστατούμενος από τον Ιερό Κλήρο...
27 Νοεμβρίου, 2023 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2023 - 16:08

Η Λάρνακα υποδέχθηκε τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου από τη Μονή Παντοκράτορος

Διαδώστε:
Η Λάρνακα υποδέχθηκε τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου από τη Μονή Παντοκράτορος

Η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου υποδέχθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2023, σε πνεύμα κατάνυξης τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα.

Τα Ιερά Λείψανα κομίστηκαν από την Ιερά Μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους και τα υποδέχθηκε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος, συμπαραστατούμενος από τον Ιερό Κλήρο και τις αρχές της πόλης.

Αναπέμφθηκε δέηση και ψάλθηκε η ακολουθία του εσπερινού.

Τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου (Μεγάλο Ναό) μέχρι την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου. Καθημερινά θα τελείται το πρωί η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία και το απόγευμα ο εσπερινός με την Παράκληση.

Ο Ναός θα είναι ανοικτός από τις 6:30 μέχρι 1 και 2:30-8:00.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων