01/09/2022 01/09/2022 Δείπνο για τα στελέχη των κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως Κιτίου παρέθεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος ο οποίος υπογράμμισε ότι οι κατασκηνώσεις αποτελούν ένα πολύτιμο και σημαντικό ποιμαντικό εργαλείο στο κατηχητικό έργο της Εκκλησίας. Ο Πανιερώτατος, μετά την επιτυχή διεξαγωγή των φετινών κατασκηνωτικών περιόδων του καλοκαιριού στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Σαϊττά, παρέθεσε δείπνο σε όλους όσους...
01 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2022 - 13:34

Κιτίου Νεκτάριος: Ποιμαντικό εργαλείο στο κατηχητικό έργο της Εκκλησίας οι κατασκηνώσεις

Διαδώστε:
Κιτίου Νεκτάριος: Ποιμαντικό εργαλείο στο κατηχητικό έργο της Εκκλησίας οι κατασκηνώσεις

Δείπνο για τα στελέχη των κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως Κιτίου παρέθεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος ο οποίος υπογράμμισε ότι οι κατασκηνώσεις αποτελούν ένα πολύτιμο και σημαντικό ποιμαντικό εργαλείο στο κατηχητικό έργο της Εκκλησίας.

Ο Πανιερώτατος, μετά την επιτυχή διεξαγωγή των φετινών κατασκηνωτικών περιόδων του καλοκαιριού στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Σαϊττά, παρέθεσε δείπνο σε όλους όσους συνέβαλαν στην εύρυθμη λειτουργία των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου.

Το δείπνο έγινε το βράδυ της Τρίτης, 30 Αυγούστου, στο ξενοδοχείο Sun Hall, όπου συναντήθηκαν οι κληρικοί, οι αρχηγοί των κατασκηνωτικών περιόδων, οι ομαδάρχες και ομαδάρχισσες και όλα τα στελέχη που βοήθησαν στην κατασκήνωση.

Ο Πανιερώτατος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά στις κατασκηνώσεις του Σαϊττά στις οποίες συμμετείχε μεγάλος αριθμών παιδιών και νέων από τη Λάρνακα.

Χαρακτηριστικά, ο Πανιερώτατος ανέφερε πως οι κατασκηνώσεις αποτελούν ένα πολύτιμο και σημαντικό ποιμαντικό εργαλείο στο κατηχητικό έργο της Εκκλησίας. Η ανακαίνιση των κατασκηνώσεων του Σαϊττά, η οποία ολοκληρώθηκε φέτος, σκοπό είχε την ενίσχυση αυτής της ποιμαντικής φροντίδας των παιδιών, των νέων και γενικά του ποιμνίου της Μητροπόλεως Κιτίου.
Επίσης, ο Πανιερώτατος στον σύντομο απολογισμό που έκανε σχετικά με τη λειτουργία των φετινών κατασκηνώσεων εξήρε την αξία που έχουν οι κατασκηνώσεις του Σαϊττά για τα παιδιά και τους νέους της Λάρνακας που ζουν στο αστικό περιβάλλον της πόλης. Οι κατασκηνώσεις αποτελούν μια ευκαιρία ξεκούρασης, ψυχαγωγίας και πνευματικής οικοδομής.

Εν κατακλείδι, ο Πανιερώτατος ευχήθηκε ότι όλοι θα εργαστούν με τον ίδιο ζήλο για τις επόμενες κατασκηνωτικές δράσεις και εξορμήσεις που διοργανώνει η Μητρόπολη στο πλαίσιο της ποιμαντικής διακονίας της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων