05/07/2022 05/07/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου, κ. Νεκτάριος, επισκέφθηκε χθες την Κατασκήνωση Σαϊττά για να δει τα παιδιά της Πρώτης Κατασκηνωτικής Περιόδου, στην οποία συμμετέχουν αγόρια ηλικίας 10 – 13 ετών. Τα παιδιά υποδέχτηκαν τον Πανιερώτατο θερμά, έλαβαν την ευχή του και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του. Ακόμη, ο Μητροπολίτης, γευμάτισε μαζί με τα παιδιά...
05 Ιουλίου, 2022 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2022 - 9:30

Κοντά στους μικρούς κατασκηνωτές ο Μητροπολίτης Κιτίου

Διαδώστε:
Κοντά στους μικρούς κατασκηνωτές ο Μητροπολίτης Κιτίου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου, κ. Νεκτάριος, επισκέφθηκε χθες την Κατασκήνωση Σαϊττά για να δει τα παιδιά της Πρώτης Κατασκηνωτικής Περιόδου, στην οποία συμμετέχουν αγόρια ηλικίας 10 – 13 ετών.

Τα παιδιά υποδέχτηκαν τον Πανιερώτατο θερμά, έλαβαν την ευχή του και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του. Ακόμη, ο Μητροπολίτης, γευμάτισε μαζί με τα παιδιά και τους ευχήθηκε να περάσουν ευχάριστα τις υπόλοιπες μέρες της κατασκηνωτικής περιόδου.

Ταυτόχρονα, ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον αρχηγό και τους ομαδάρχες για την οργάνωση της Κατασκήνωσης και τη συνεργασία που έχουν με τα παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων