05/02/2023 05/02/2023 Σήμερα Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου (Αρχή Τριωδίου), 5 Φεβρουαρίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος λειτούργησε και κήρυξε στον Ιερό Ναό Αγίου Κυριακού στο Κίτι. Η μακρά περίοδος του Τριωδίου, η οποία αρχίζει την Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου και τελειώνει το Μεγάλο Σάββατο, είναι η πιο σημαντική εορτολογική περίοδος της Εκκλησίας μας...
05 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:17

Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου στο Κίτι

Διαδώστε:
Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου στο Κίτι

Σήμερα Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου (Αρχή Τριωδίου), 5 Φεβρουαρίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος λειτούργησε και κήρυξε στον Ιερό Ναό Αγίου Κυριακού στο Κίτι.

Η μακρά περίοδος του Τριωδίου, η οποία αρχίζει την Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου και τελειώνει το Μεγάλο Σάββατο, είναι η πιο σημαντική εορτολογική περίοδος της Εκκλησίας μας διότι δίνει την ευκαιρία σε μας τους πιστούς να συναισθανθούμε τη λαθεμένη πορεία της ζωής μας, να τη διορθώσουμε και να επανακαθορίσουμε τη στάση μας απέναντι στο Θεό και τους συνανθρώπους μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων