08/09/2022 08/09/2022 Οι πρόσφυγες κάτοικοι της κατεχόμενης κοινότητας της Λύσης εόρτασαν την Γέννηση της Παναγίας στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Δρομολαξιάς στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης «Ημέρα μνήμης Λύσης». Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος συμπροσευχομένου του Μητροπολίτη Βιννίτσης κ. Συμεών. Στον ναό μεταφέρθηκε για προσκύνημα η διασωθείσα εικόνα Παναγιά της Λύσης. Στο τέλος...
08 Σεπτεμβρίου, 2022 - 9:34
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2022 - 9:38

Με τη λιτάνευση της εικόνας της Γεννήσεως της Θεοτόκου η «Ημέρα μνήμης Λύσης»

Διαδώστε:
Με τη λιτάνευση της εικόνας της Γεννήσεως της Θεοτόκου η «Ημέρα μνήμης Λύσης»

Οι πρόσφυγες κάτοικοι της κατεχόμενης κοινότητας της Λύσης εόρτασαν την Γέννηση της Παναγίας στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Δρομολαξιάς στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης «Ημέρα μνήμης Λύσης».

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος συμπροσευχομένου του Μητροπολίτη Βιννίτσης κ. Συμεών.

Στον ναό μεταφέρθηκε για προσκύνημα η διασωθείσα εικόνα Παναγιά της Λύσης. Στο τέλος του Εσπερινού έγινε λιτανεία της εικόνας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων