30/10/2022 30/10/2022 Στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στους Τρούλλους λειτούργησε σήμερα Κυριακή Ε’ Λουκά, 30 Οκτωβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος. Μετά το τέλος της θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος προέστη του Μνημόσυνου όλων των Ηρώων της Κοινότητας. Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της Βουλής κ. Αννίτα Δημητρίου, Βουλευτές της πόλεως Λάρνακας και ο Υπουργός Μεταφορών,...
30 Οκτωβρίου, 2022 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2022 - 17:17

Μνημόσυνο υπέρ Ηρώων στους Τρούλλους από τον Μητροπολίτη Κιτίου

Διαδώστε:
Μνημόσυνο υπέρ Ηρώων στους Τρούλλους από τον Μητροπολίτη Κιτίου

Στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στους Τρούλλους λειτούργησε σήμερα Κυριακή Ε’ Λουκά, 30 Οκτωβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος.

Μετά το τέλος της θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος προέστη του Μνημόσυνου όλων των Ηρώων της Κοινότητας. Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της Βουλής κ. Αννίτα Δημητρίου, Βουλευτές της πόλεως Λάρνακας και ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος ο οποίος απηύθυνε τον επιμνημόσυνο λόγο.

Τέλος, έγινε κατάθεση στεφάνων και εψάλη ο Εθνικός Ύμνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων